NPM Homepages

  NPM Homepages - Kotisivuja tekevä savolais yritys!
 
 
 
 
 

 
 
 
Historia
- Markus
- Niko
- Pekka


Pekan historiaAloittaminen


Ensimmäiset kotisivuni tein joskus yläasteaikoina, jolloin varsinaisesti tutustuin koko tietokonemaailmaan. Muistaakseni sivut eivät olleet kovin näyttävät, mutta taisin silti saada niistä aika hyvän numeron. Perus frametus kolmeen osaan ja muutama alasivu.

Ensimmäiset omat sivuni


Kotisivujen ihmeellinen maailma alkoi entistä enemmän kiehtoa minua ja aloin tekemään sivuja omalla ajallani aina kun koulusta jäi aikaa. Ensimmäiset sivuni taitavat olla vieläkin netissä, vaikka julkaisin ne jo vuonna 1999, mutta niitäkin on ajankuluessa tullut päiviteltyä.

Ensimmäinen projekti Nikon kanssa


Ensimmäisenä yhteiset kotisivut teimme "bändillemme", jotka olivat noin vuoden netissä. Huomasimme tuolloin, että onnistumme helpommin tekemään nettisivut kuin soittamaan yhdessä, joten soittohommat jäi vähemmälle, vaikka eivät loppuneetkaan kokonaan.

Pararobertin sivut syntyivät


Seuraavana projektinani tein NHL:ään liittyvät kotisivut (Pararobert), jotka ovat tällä hetkellä suurimman päivityksen alla. Sivut ovat nyt olleet vajaat kolme vuotta netissä, mutta ovat saavuttaneet jo aika hyvän joukon kävijöitä.

Sivuja yritysmaailmaan


Ensimmäiset yrityksen kotisivut tein Pohjois-Savon Ekotorille työn ohessa, mutta konkurssin takia ne eivät ole enää netissä. Seuraavat yrityksen kotisivut tein Oy SF Expo Group Ltd:lle, joista tuli jo huomattavasti paremmat kuin aikaisemmista töistäni.

Nikon kanssa yhteinen projekti


Vuonna 2003 teimme Nikon kanssa kotisivut pelihimosta (Pelaamisesta.co.nr), jotka ovat todella omaperäisesti suunnitellut. Sivujen aihe tuli lähinnä omien kokemusten perusteella ja ovat nyt netissä muiden ongelmaisten apuna.

Salibandyseura SB Raatti


Teimme Markuksen kanssa kotisivut salibandyseura SB Raatille, jossa meistä molemmat on tärkeässä roolissa, ei vain www-sivujen myötä, mutta myös muutenkin. Projektin voi tiivistää otsikolla "testaa ja opi uutta". Sivustolle on tullut tehtyä yhtä sun toista järjestelmää aina Extranetistä MySQL pohjaisiin listauksiin asti.

Vuodet NPM Homepagesilla


NPM Homepages vuodet 2004 eteenpäin ovat tarjonneet paljon uusia, mielenkiintoisia haasteita. Olemme siirtyneet perinteisestä HTML-kielestä PHP:hen, jota käytämme lähes kaikissa uusissa kotisivuprojekteissamme harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Myös graafinen osaaminen on ottanut ison askeleen eteenpäin. Projektien vetäminen on siirtynyt entisestään minun harteille sekä asiakaspalvelu ja päivitys tehtävät.

Tulevaisuus


Haluan omalta osaltani tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää ja toimivaa palvelua, johon haluan panostaa 100-prosenttisesti.

Mindmap of NPM
History


Vuosi 2009
14.9. Tuijan taksi
13.4. Kennel Tähtiharjun

Vuosi 2008
1.6. Juvan Sähkö Oy
5.5. Kesäleirit 2008
13.3. Plattonen

Vuosi 2007
7.11. Nilsiän hsrk
19.8. Motoajo Oy
6.3. Palvelun siirto toiselle tarjoajalle
6.3. RegionData
31.1. SVK Kesäjuhlat

Vuosi 2006
10.9. Heinäahon Puutarha KY
1.9. Site Manager
14.4. Yritysareena

Vuosi 2005
14.10. Gonzo Racing
16.5. Hallintapaneeli
6.5. Eurosuni
28.2. Medimira

Vuosi 2004
3.11. Ostoskulma.com
10.8. NPM Homepages
 
 
Lähetä Postia Hallintapaneeli
All Rights Reserved © NPM Homepages 2004 - 2022 Käyttöehdot   Sivukartta
 
Etusivu | Palvelut | Palaute | Yhteystiedot | Historia | Portfolio